V nedeljo 6.3 smo se udeležili kviza pionirjev, mladincev in pripravnikov GZ Maribor.V hudi konkurenci so se mladinke s 1. mestom uvstile za regijsko tekmovanje, ki bo prav tako v IC Pekere 12.3.2016.

Uspeh mladink so dopolnili tudi naši pripravniki z drugim in tretjim mestom in se prav tako uvrstili na regijsko tekmovanje.

kviz

 

Dne 8.1 smo v prostorih PGD Dvorjane priredili prijeto druženje naših pionirjev, pionirk, mladincev in mladink. Najprej smo spregovorili nekaj o uspehih v preteklem letu in rekli tudi kakšno o uvrstitvi na državno tekmovanje. Nato je bila pogostitev s pizzami in veselo rajanje ob glasbi. 

IMG 4381

IMG 4404

 


V veliko veselje nam je ,da smo se letošnjega državnega gasilskega tekmovanja za memorijal Matevža Haceta, ki je bilo v soboto 18. maja udeležili, kar s tremi ekipami, kar nas uvršča med največje v državi po številu gasilskega podmladka. Na ta uspeh smo v društvu izjemno ponosni saj gre za zgodovinski dosežek. Za to na tem mestu velja še enkrat zahvala mentorjem za naporno in izjemno odgovorno delo

DSC 2051

DSC 2051

 

V soboto 14.12.2013 smo se se v kinu Kolosej zbrali vsi udeleženci gasilskega kviza GZ Maribor

Dvorjane smo sodelovali s 25 člansko zasedbo  pionirjev, pionik, mladincev in mladink ter 6-ini mentorji. Ogledali smo si film Jelenček Niko 2. Vsi udeležneci so dobili tudi obvezno opremo - kokice.

Preživeli smo lepo sobotno popldne med gasilskimi vrstniki.

 

OBISK PRI MARIBORSKIH POKLICNIH GASILCIH

Pionirji in pionirke so se zbrali v sredo 20.02. ob 15 uri  pri gasilskem domu. Nakar smo se z vsemi tremi vozili odpravili na obisk k poklicnim gasilcem. Tam nas je pričakal tov. Mihael Drozg in nas povabil v učilnico. Tam nam je slikovito in zanimivo predstavil delo poklicnih gasilcev. Za tem smo se odpravili v garažo , kjer je postalo še bolj zanimivo. Predstavilo so nam ves vozni park še posebej pa vozilo za prometne nesreče, potapljaško vozilo  in seveda gasilsko lestev na kateri smo  naredili tudi gasilsko sliko.

Vsem poklicnim gasilcem se zahvaljujemo za lepo preživeto popoldne pri njih.

20130220 164135

Ko smo se vrnili v gasilski dom , smo dobili še pizze in pijačo. Nato smo se še malo igrali družabne igre in se okrog 19.30 odpravili domov.

OBISK MLADINCEV BOWLING CENTRA STRIKE

Mladinci pa so se zbrali v četrtek 21.02 v popoldanskem času in se odpravili bowling.

 
Več člankov...
Trenutne intervencije
logo_facebook
Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive Module Information